Kaj se dogaja?

Objave uredništva portala mlad.si

V skupini: Nacionalno
Všečno: (0)
Datum objave: 02 Sep. 2022

TO)pot: festival zvočnih sprehodov

V četrtek, 15. septembra 2022, ob 10:00 uri, se odpira festival zvočnih sprehodov, zvočnih dogodkov in refleksij TO)pot, ki preko hoje kot umetniške prakse tematizira akustično ekologijo. Dogajanje bo vključevalo umetniška pohodna dela, predavanja, zvočne dogodke in delavnice na različnih lokacijah urbanih poti in prizoriščih.

Festival TO)pot združuje umetnice_ke, teoretičarke_ke in radovedno publiko, ki jim je blizu hoja kot praksa ustvarjanja, prizemljevanja, poslušanja okolice ter kot prostorska uresničitev kraja in telesa.

Spletno mesto festivala: http://www.steklenik.si/to-pot-festival-zvocnih-sprehodov/

Vabljeni!

Vir: CONA, Zavod za procesiranje sodobne umetnosti

Trenutno ni komentarjev...

Komentirajte

89979

Omejitev znakov 740

O portalu mlad.si             

Portal je namenjen vsem mladim v Republiki Sloveniji ter vsem tistim, ki se z mladimi ukvarjate. Na portalu najdete vse potrebne informacije o mladih in za mlade, vključno  z vsemi priložnostmi, ki se mladim ponujajo izven procesa izobraževanja in prvih delovnih izkušenj. Portal vsebinsko povezujejo tri glavne vstopne točke oz rubrike, ki smiselno tvorijo življenski ciklus mladih, njiove potrebe in želje po aktivnem preživljanju prostega časa in soočanju z izzivi v obdobju med 15. in 29. letom.
Kontakt:
Urad RS za mladino
Masarykova 16, 1000 Ljubljana
T: (01) 478 46 76, E: gp-ursm.mizs(at)gov.si
Urad RS za mladino