Kaj se dogaja?

Objave uredništva portala mlad.si

V skupini: Nacionalno
Všečno: (0)
Datum objave: 08 May 2019

Trans-Atlantic Training letos v Novem Sadu

Evropska vesoljska agencija (ESA) v sodelovanju z NASA za študente univerz iz Vzhodne Evrope vsako leto organizira izobraževanje z nazivom Trans-Atlantic Training (TAT). Letos bo izobraževanje potekalo na Univerzi v Novem Sadu, in sicer od 20.-24. junija 2019.

Namen projekta Trans-Atlantic Training je razširitev raziskovalnih metod in tehnologij vesolja in je osredotočen na opazovanje Zemlje s poudarkom na okolju in agrokulturi.

Rok za prijavo je 20. maj 2019. Udeležba je za študente brezplačna. Udeleženci krijejo le stroške potovanja in namestitve.

Več informacij najdete tukaj.

Vir: uredništvo mlad.si
Foto: pixabay

Trenutno ni komentarjev...

Komentirajte

19309

Omejitev znakov 740

O portalu mlad.si             

Portal je namenjen vsem mladim v Republiki Sloveniji ter vsem tistim, ki se z mladimi ukvarjate. Na portalu najdete vse potrebne informacije o mladih in za mlade, vključno  z vsemi priložnostmi, ki se mladim ponujajo izven procesa izobraževanja in prvih delovnih izkušenj. Portal vsebinsko povezujejo tri glavne vstopne točke oz rubrike, ki smiselno tvorijo življenski ciklus mladih, njiove potrebe in želje po aktivnem preživljanju prostega časa in soočanju z izzivi v obdobju med 15. in 29. letom.
Kontakt:
Urad RS za mladino
Masarykova 16, 1000 Ljubljana
T: (01) 478 46 76, E: gp-ursm.mizs(at)gov.si
Urad RS za mladino