Kaj se dogaja?

Objave uredništva portala mlad.si

V skupini: Lokalno
Všečno: (1)
Datum objave: 20 Nov. 2018

Treningi socialnih veščin

Ekipa Društva Center za pomoč mladim je uspešno zaključila s serijo dvodnevnih Treningov socialnih veščin, ki so potekali v Klubu Jedro v Medvodah. Skupno se je treningov udeležilo 231 mladih med 15. in 16. letom starosti. 

Trening socialnih veščin je izkustveni trening raziskovanja sebe in drugih. Program treningov je sestavljen iz delavnic, na katerih se udeleženci pogovarjajo o odnosih, stereotipih in predsodkih, ljubezni, zasvojenosti, spolnosti in odkrivajo meje ustvarjalnosti. Na delavnicah skozi vodene debate delijo in slišijo mnenja drugih, s pomočjo različnih socialnih iger pa se bolje spoznajo in povežejo.

Na posameznem treningu socialnih veščin, ki je potekal dva dni, je bilo prisotnih do 30 mladih. Nekatere delavnice so se odvijale v manjših skupinah z namenom, da se je vsakdo lahko izrazil, celotna skupina pa je rešila vrsto timskih nalog. Društvo Center za pomoč mladim tovrstne treninge izvaja z namenom, da bi mlade opolnomočili z veščinami, ki so pomembne za vsakodnevno življenje.

Te mika, da bi to preizkusil_a na lastni koži? Dobrodošel_a, da se na treningih v prihodnjem letu pridružiš tudi ti!

Več

Vir: Društvo Center za pomoč mladim

Trenutno ni komentarjev...

Komentirajte

42832

Omejitev znakov 740

O portalu mlad.si             

Portal je namenjen vsem mladim v Republiki Sloveniji ter vsem tistim, ki se z mladimi ukvarjate. Na portalu najdete vse potrebne informacije o mladih in za mlade, vključno  z vsemi priložnostmi, ki se mladim ponujajo izven procesa izobraževanja in prvih delovnih izkušenj. Portal vsebinsko povezujejo tri glavne vstopne točke oz rubrike, ki smiselno tvorijo življenski ciklus mladih, njiove potrebe in želje po aktivnem preživljanju prostega časa in soočanju z izzivi v obdobju med 15. in 29. letom.
Kontakt:
Urad RS za mladino
Masarykova 16, 1000 Ljubljana
T: (01) 478 46 76, E: gp-ursm.mizs(at)gov.si
Urad RS za mladino