Kaj se dogaja?

Objave uredništva portala mlad.si

V skupini: Lokalno
Všečno: (1)
Datum objave: 05 Aug. 2021

Turnir trojk v odbojki na mivki

V soboto, 31. julija, je v Šentlambertu potekal tradicionalni turnir trojk v odbojki na mivki, ki ga že vrsto let organizira Mladinski center Zagorje ob Savi.

Letošnji turnir je bil maratonski, saj se je začel ob deseti uri dopoldan, trajal pa je kar 12 ur. smo Zmagovalca turnirja so dobili šele pod sojem reflektorjev ob deseti uri zvečer. Turnir je bil do sedaj eden najbolj obiskanih, saj se je na mivki bojevalo kar 34 rekreativnih odbojkaric in odbojkarjev, razporejenih med 10 ekip, nekaj tekem pa si je ogledalo tudi več kot 20 gledalcev. Večina ekip je bila iz Zasavja, tekmovala pa je tudi ena Ljubljanska ekipa. Skupaj se je odigralo kar 24 tekem.

Na tekmovanju je bilo ogromno kvalitetnih in borbenih ekip, a na koncu so medalje prejele le tri najmočnejše ekipe. Tretje mesto je po boju z ekipo Zagurje mafija osvojila ekipa Ožbej, v finalu pa so se udarili ekipi Šefi in Lamfit, kjer so zmagali slednji.

Organizatorji, prostovoljci in udeleženci so z dogodkom zelo zadovoljni, za kar se zahvaljujeo vsem ekipam, ki so se udeležile turnirja, ob tem pa čestitajo vsem prejemnikom medalj.

Vir: MC ZoS

Trenutno ni komentarjev...

Komentirajte

40250

Omejitev znakov 740

O portalu mlad.si             

Portal je namenjen vsem mladim v Republiki Sloveniji ter vsem tistim, ki se z mladimi ukvarjate. Na portalu najdete vse potrebne informacije o mladih in za mlade, vključno  z vsemi priložnostmi, ki se mladim ponujajo izven procesa izobraževanja in prvih delovnih izkušenj. Portal vsebinsko povezujejo tri glavne vstopne točke oz rubrike, ki smiselno tvorijo življenski ciklus mladih, njiove potrebe in želje po aktivnem preživljanju prostega časa in soočanju z izzivi v obdobju med 15. in 29. letom.
Kontakt:
Urad RS za mladino
Masarykova 16, 1000 Ljubljana
T: (01) 478 46 76, E: gp-ursm.mizs(at)gov.si
Urad RS za mladino