Kaj se dogaja?

Objave uredništva portala mlad.si

V skupini: Nacionalno
Všečno: (0)
Datum objave: 16 May 2019

U30+ - podpora mladim umetnikom

Aksioma –Zavod  za  sodobne  umetnosti v Ljubljani vabi slovenske ustvarjalke in ustvarjalce, stare do 35 let, k prijavi novih umetniških projektov za leto 2020.

U30+, iniciativa za podporo mladim umetnikom, ponuja priložnost za mlade umetnice in umetnike s področja novih medijev, vizualnih in performativnih umetnosti ter vseh nedoločenih vmesnih polj, da s pomočjo izkušene ekipe razvijejo in uresničijo svoje projekte. Od svoje vzpostavitve leta 2013 je iniciativa podprla številne projekte in umetnikom ponudila mentorstvo, produkcijska sredstva, prostor za izvedbo, tehnično opremo in podporo, promocijo, foto in video dokumentacijo ter možnost gostovanj. Zavod Aksioma nudi celovito in aktivno podporo pri razvoju projektov in tako vsem izbranim umetnikom zagotavlja edinstveno izkušnjo na profesionalni ravni v svetu sodobne umetniške produkcije.

Izbrali bodo do 3 projekte, ki bodo premierno predstavljeni tekom leta 2020 v Projektnem prostoru Aksioma ali na drugem prizorišču v Ljubljani.

Prednost imajo inovativni, kritični in družbeno angažirani projekti, ki se navezujejo na Aksiomin program, zato si pred prijavo oglejte aktivnosti in usmeritve zavoda Aksioma v zadnjih letih.

Rok za oddajo prijav je 31.5.2019 do polnoči, prijavo pošljite v formatu PDF na naslov aksioma.org@gmail.com

Besedilo poziva najdete tu.

Vir: uredništvo mlad.si
Foto: Aksioma.org

Trenutno ni komentarjev...

Komentirajte

53414

Omejitev znakov 740

O portalu mlad.si             

Portal je namenjen vsem mladim v Republiki Sloveniji ter vsem tistim, ki se z mladimi ukvarjate. Na portalu najdete vse potrebne informacije o mladih in za mlade, vključno  z vsemi priložnostmi, ki se mladim ponujajo izven procesa izobraževanja in prvih delovnih izkušenj. Portal vsebinsko povezujejo tri glavne vstopne točke oz rubrike, ki smiselno tvorijo življenski ciklus mladih, njiove potrebe in želje po aktivnem preživljanju prostega časa in soočanju z izzivi v obdobju med 15. in 29. letom.
Kontakt:
Urad RS za mladino
Masarykova 16, 1000 Ljubljana
T: (01) 478 46 76, E: gp-ursm.mizs(at)gov.si
Urad RS za mladino