Kaj se dogaja?

Objave uredništva portala mlad.si

V skupini: Nacionalno
Všečno: (0)
Datum objave: 05 Aug. 2020

Učinki mladinskega dela: Lara Jerman, tabornica

Na Mladinskem svetu Slovenije so v sodelovanju s Socialno akademijoMrežo MaMaZavodom Nefiks in Zvezo Tabornikov Slovenije pričeli s promocijo učinkov mladinskega dela.

Ena izmed aktivnosti so kratki promocijski videi, s katerimi želijo širši javnosti predstaviti različne učinke mladinskega dela ter pomen učinkov na posameznika in družbo. S tem želijo dvigniti ugled in vidnost mladinskega dela ter mladinskih delavcev.

Tokrat svojo zgodbo in izkušnje na področju mladinskega dela z nami deli Lara Jerman, tabornica, vodja programa in izvajalka delavnic o učinkih mladinskega dela.

"Izkušnja načelništva me je naučila mnogo stvari. Med drugim tudi to, da je v pravi ekipi in s pravim pristopom možno veliko več, kot si lahko predstavljamo." Več pa v videu spodaj.

Vir in foto: Mladinski svet Slovenije

Trenutno ni komentarjev...

Komentirajte

45849

Omejitev znakov 740

O portalu mlad.si             

Portal je namenjen vsem mladim v Republiki Sloveniji ter vsem tistim, ki se z mladimi ukvarjate. Na portalu najdete vse potrebne informacije o mladih in za mlade, vključno  z vsemi priložnostmi, ki se mladim ponujajo izven procesa izobraževanja in prvih delovnih izkušenj. Portal vsebinsko povezujejo tri glavne vstopne točke oz rubrike, ki smiselno tvorijo življenski ciklus mladih, njiove potrebe in želje po aktivnem preživljanju prostega časa in soočanju z izzivi v obdobju med 15. in 29. letom.
Kontakt:
Urad RS za mladino
Masarykova 16, 1000 Ljubljana
T: (01) 478 46 76, E: gp-ursm.mizs(at)gov.si
Urad RS za mladino