Kaj se dogaja?

Objave uredništva portala mlad.si

V skupini: Lokalno
Všečno: (1)
Datum objave: 07 Nov. 2018

Udarno in ekspresivno

Slam poezija postaja med mladimi ena bolj priljubljenih oblik pesniške interpretacije. Po dveh uspešnih sezonah tekmovanj je ta posebna oblika pesniškega ustvarjanja in javnega nastopanja že dodobra zasidrana tudi v lokalno kulturno sceno na Ptuju.
Po lanskem zmagoslavju Mariborčanke Klavdije Volf je čas, da se ptujski nabrušeni jeziki pripravijo na revanš. V sezoni slam dogodkov, ki jih Center interesnih dejavnosti Ptuj organizira v sodelovanju z zavodom Feniks-um in organizacijo SiSlam, se bo zvrstilo pet tekmovanj za Ptujski pokal v slam poeziji ter kvalifikacije za državno prvenstvo. 

Odrske luči bodo znova zasvetile že to soboto, 10. novembra 2018, ob 21. uri. Dogajanje bo z avtorsko glasbo popestrila Korošec Sara - Muzikačaka.

Dogodek je brezplačen za vse obiskovalce.

Več

Vir: CID Ptuj

Trenutno ni komentarjev...

Komentirajte

15324

Omejitev znakov 740

O portalu mlad.si             

Portal je namenjen vsem mladim v Republiki Sloveniji ter vsem tistim, ki se z mladimi ukvarjate. Na portalu najdete vse potrebne informacije o mladih in za mlade, vključno  z vsemi priložnostmi, ki se mladim ponujajo izven procesa izobraževanja in prvih delovnih izkušenj. Portal vsebinsko povezujejo tri glavne vstopne točke oz rubrike, ki smiselno tvorijo življenski ciklus mladih, njiove potrebe in želje po aktivnem preživljanju prostega časa in soočanju z izzivi v obdobju med 15. in 29. letom.
Kontakt:
Urad RS za mladino
Masarykova 16, 1000 Ljubljana
T: (01) 478 46 76, E: gp-ursm.mizs(at)gov.si
Urad RS za mladino