Kaj se dogaja?

Objave uredništva portala mlad.si

V skupini: Nacionalno
Všečno: (0)
Datum objave: 17 Jul. 2019

Udeleži se brezplačne delavnice Scenarnica 2019

Društvo slovenskih režiserjev in Slovenski filmski center vabita k prijavam na scenaristično delavnico Scenarnica 2019 – Od ideje do scenarija za celovečerni igrani film.

Cilj scenaristične delavnice je razvoj filmske ideje, zgodbe ali adaptacije literarnega dela v scenarij za celovečerni igrani film in priprava tako razvitega scenarija do stopnje, primerne za prijavo na filmske delavnice in razpise doma ali v tujini.

Scenarnica je namenjena tako profesionalnim ustvarjalcem, že izkušenim scenaristom in režiserjem, kot tudi tistim, ki se na to pot šele podajajo. Vodil jo bo strokovni mentor Mate Matišić, priznani hrvaški dramatik in scenarist.

Delavnice bodo potekale v Ljubljani od oktobra 2019 do marca 2020 (šest srečanj in zaključek na FSF v Portorožu) in so brezplačne.

Več informacij in prijavnico najdete tukaj.

Prijave sprejemajo do 15. avgusta.

Vir: L'mit
Foto: pixabay

Trenutno ni komentarjev...

Komentirajte

46033

Omejitev znakov 740

O portalu mlad.si             

Portal je namenjen vsem mladim v Republiki Sloveniji ter vsem tistim, ki se z mladimi ukvarjate. Na portalu najdete vse potrebne informacije o mladih in za mlade, vključno  z vsemi priložnostmi, ki se mladim ponujajo izven procesa izobraževanja in prvih delovnih izkušenj. Portal vsebinsko povezujejo tri glavne vstopne točke oz rubrike, ki smiselno tvorijo življenski ciklus mladih, njiove potrebe in želje po aktivnem preživljanju prostega časa in soočanju z izzivi v obdobju med 15. in 29. letom.
Kontakt:
Urad RS za mladino
Masarykova 16, 1000 Ljubljana
T: (01) 478 46 76, E: gp-ursm.mizs(at)gov.si
Urad RS za mladino