Kaj se dogaja?

Objave uredništva portala mlad.si

V skupini: Nacionalno
Všečno: (0)
Datum objave: 18 Feb. 2020

Udeleži se treninga o odrasti

Se aktivno zavzemaš za pravice v družbi? Te zanimajo vprašanja, ki zadevajo sistem, v katerem živimo? Prepoznavaš nepravilnosti in nepravičnosti in želiš iskati alternative obstoječemu ter odgovore na probleme v družbi?

Potem se ti obeta odlična priložnost, da poizkusiš življenje v odrastniški skupnosti, kjer se bo naslavljalo zgoraj naštete zadeve, ter se poskušalo premakniti od mišljenja v okvirih rasti k odrastniškemu delovanju. Trening bo potekal od 30.3. do 4.4.2020 v Mariboru in je namenjen vsem, ki jih zanimajo takšne teme, so aktivisti, mladinski delavci in pripravljeni naučeno uporabiti v praksi.

Vse informacije najdeš v pozivu k udeležbi, prijavi se do 24.2.2020 tukaj, za dodatne informacije pa se lahko obrneš na Viki: viki.voluntariat@gmail.com.

Vir in foto: Zavod Voluntariat

Trenutno ni komentarjev...

Komentirajte

15061

Omejitev znakov 740

O portalu mlad.si             

Portal je namenjen vsem mladim v Republiki Sloveniji ter vsem tistim, ki se z mladimi ukvarjate. Na portalu najdete vse potrebne informacije o mladih in za mlade, vključno  z vsemi priložnostmi, ki se mladim ponujajo izven procesa izobraževanja in prvih delovnih izkušenj. Portal vsebinsko povezujejo tri glavne vstopne točke oz rubrike, ki smiselno tvorijo življenski ciklus mladih, njiove potrebe in želje po aktivnem preživljanju prostega časa in soočanju z izzivi v obdobju med 15. in 29. letom.
Kontakt:
Urad RS za mladino
Masarykova 16, 1000 Ljubljana
T: (01) 478 46 76, E: gp-ursm.mizs(at)gov.si
Urad RS za mladino