Kaj se dogaja?

Objave uredništva portala mlad.si

V skupini: Nacionalno
Všečno: (0)
Datum objave: 06 Nov. 2020

Ulična galerija

Kulturno umetniško društvo SubArt je odprlo 4 plakatna mesta, v izmeri 140 x 200 cm, ki delujejo kot galerija na prostem.

Ulična galerija bo kritično ogledalo današnje družbe, zato v ta namen objavljajo razpis za fotografe in oblikovalce, da prijavijo svoja dela na njihov e-mail: info@subart.si. Izbrana dela bodo enkrat mesečno razstavili na ogled v galeriji.

Teme, ki jih lahko izberete pa so: ekologija, pravice živali, politika, družba, itd.

Fotografije oz. vaša dela jim pošljite najkasneje do 23.11.2020. K prijavi dodajte še kratek opis avtorja in vsebinski opis razstave, ter njeno sporočilnost.

Foto: Daša Keber
Vir: SubArt

 

Trenutno ni komentarjev...

Komentirajte

21722

Omejitev znakov 740

O portalu mlad.si             

Portal je namenjen vsem mladim v Republiki Sloveniji ter vsem tistim, ki se z mladimi ukvarjate. Na portalu najdete vse potrebne informacije o mladih in za mlade, vključno  z vsemi priložnostmi, ki se mladim ponujajo izven procesa izobraževanja in prvih delovnih izkušenj. Portal vsebinsko povezujejo tri glavne vstopne točke oz rubrike, ki smiselno tvorijo življenski ciklus mladih, njiove potrebe in želje po aktivnem preživljanju prostega časa in soočanju z izzivi v obdobju med 15. in 29. letom.
Kontakt:
Urad RS za mladino
Masarykova 16, 1000 Ljubljana
T: (01) 478 46 76, E: gp-ursm.mizs(at)gov.si
Urad RS za mladino