Kaj se dogaja?

Objave uredništva portala mlad.si

V skupini: Lokalno
Všečno: (0)
Datum objave: 21 Nov. 2018

Uporabna gradiva za mlade

Skavti so v okviru projekta Vzgoja za poklic, ki sta ga sofinancirala Republika Slovenija in Evropska komisija iz Evropskega socialnega sklada, prevedli in izdali kar nekaj priročnih gradiv, ki so koristna za mlade na njihovi karierni poti ali pri urjenju v mehkih veščinah.

Med gradivi lahko najdete priročnike za mladinske voditelje na temo komunikacije, veščin vodenja in vodenje timov, priročnik za mentoriranje mladih na poti odkrivanja poklicanosti z izbranimi temami in orodje za samooceno zaposlitvenih kompetenc, ki poleg opisa kompetenc vsebuje tudi vprašalnike ter akcijske načrte.

Uporabna gradiva lahko prelistaš tukaj.

Vir in foto: Združenje slovenskih katoliških skavtinj in skavtov

Trenutno ni komentarjev...

Komentirajte

12591

Omejitev znakov 740

O portalu mlad.si             

Portal je namenjen vsem mladim v Republiki Sloveniji ter vsem tistim, ki se z mladimi ukvarjate. Na portalu najdete vse potrebne informacije o mladih in za mlade, vključno  z vsemi priložnostmi, ki se mladim ponujajo izven procesa izobraževanja in prvih delovnih izkušenj. Portal vsebinsko povezujejo tri glavne vstopne točke oz rubrike, ki smiselno tvorijo življenski ciklus mladih, njiove potrebe in želje po aktivnem preživljanju prostega časa in soočanju z izzivi v obdobju med 15. in 29. letom.
Kontakt:
Urad RS za mladino
Masarykova 16, 1000 Ljubljana
T: (01) 478 46 76, E: gp-ursm.mizs(at)gov.si
Urad RS za mladino