Kaj se dogaja?

Objave uredništva portala mlad.si

V skupini: Nacionalno
Všečno: (0)
Datum objave: 14 Aug. 2020

Usposabljanja v sklopu Nefiks kariernih rešitev

Zavod Nefiks vabi mlade iskalce zaposlitve na usposabljanja, ki jih izvaja skupaj z Zavodom MISSS in Središčem Rotunda v sklopu projekta Nefiks karierne rešitve.

Na 110-urnem izobraževanju bodo mladi imeli možnost pridobiti nove kompetence (kompetence s področja upravljanja družbenih omrežij, podjetništva in nevladništa) ter si tako olajšati vstop na trg dela. Za mlade bodo izvedli izobraževalna sklopa z naslovoma Samostojno na trg dela in Manager družbenih omrežij.

  • Usposabljanje Samostojno na trg dela udeležence usposobilo za učinkovit vstop na trg dela ali za razvijanje svoje podjetniške ideje in za delo v različnih nevladnih organizacijah.

Usposabljanje bo potekalo med 31. avgustom in 23. septembrom v Kopru. Prijavite se lahko do 20. avgusta tukaj.

  • Usposabljanje za Managerje družbenih omrežij bo udeležence usposobilo za upravljanje družbenih omrežij. Udeleženci se bodo naučili oblikovanja promocijske kampanje, osnov digitalnega marketinga, prepoznavati svoje kompetence, srečali pa se bodo tudi z delodajalci!

Usposabljanje bo potekalo med 21. septembrom in 22. oktobrom v Ljubljani. Prijavite se lahko do 15. septembra tukaj.

Za več informacij o usposabljanju obiščete njihovo spletno stran ali pa jim pišete na karierne.resitve@nefiks.si.

Naložbo sofinancirata Republika Slovenija in Evropska unija iz Evropskega socialnega sklada.
Vir: Zavod Nefiks

Trenutno ni komentarjev...

Komentirajte

25035

Omejitev znakov 740

O portalu mlad.si             

Portal je namenjen vsem mladim v Republiki Sloveniji ter vsem tistim, ki se z mladimi ukvarjate. Na portalu najdete vse potrebne informacije o mladih in za mlade, vključno  z vsemi priložnostmi, ki se mladim ponujajo izven procesa izobraževanja in prvih delovnih izkušenj. Portal vsebinsko povezujejo tri glavne vstopne točke oz rubrike, ki smiselno tvorijo življenski ciklus mladih, njiove potrebe in želje po aktivnem preživljanju prostega časa in soočanju z izzivi v obdobju med 15. in 29. letom.
Kontakt:
Urad RS za mladino
Masarykova 16, 1000 Ljubljana
T: (01) 478 46 76, E: gp-ursm.mizs(at)gov.si
Urad RS za mladino