Kaj se dogaja?

Objave uredništva portala mlad.si

V skupini: Nacionalno
Všečno: (0)
Datum objave: 23 Mar. 2022

Usposabljanje: zagovorništvo in družbena omrežja

Mladinski svet Slovenije in Zavod Škatlica vas vabita na usposabljanje o zagovorništvu na družbenih omrežjih, ki bo potekalo v obliki 4 delavnic:

  • v četrtek, 31. marca, med 9:30 in 13:30 po Zoomu,
  • v živo v petek in soboto, 8. in 9. aprila, med 9:30 in 18:30 (petek) in 9:30 in 13:30 (sobota).

Komunikacija je ključna za doseganje sprememb, ki jih kot organizacija zagovarjamo, družbena omrežja pa predstavljajo vedno bolj pomemben način posredovanja naših glavnih sporočil.

Ob učinkoviti uporabi lahko postanejo inovativna orodja za obveščanje in mobilizacijo skupnosti za skupni zagovorniški cilj, posameznikom pa omogočajo sodelovanje v dialogu o družbenih vprašanjih, sodelovanje pri prizadevanjih za spremembe in vzpostavitev občutka skupnosti.

Zato vas vabijo na usposabljanje o zagovorništvu in družbenih omrežjih, kjer boste s priznanimi strokovnjaki na področju zagovorništva, mladinskega dela in družabnih omrežij raziskovali specifike družabnih omrežij ter marketinga in komunikacije na njih, nadaljevali boste s študijo specifičnega družbenega omrežja za mlade – TikTok, zaključili pa z delavnicami marketinga na družbenih omrežjih in pomenu socialnega marketinga.

Prijave zbirajo do 27. marca s pomočjo elektronske prijavnice.

Več o posameznih delavnicah na naslednji povezavi.

Vir: MSS

Trenutno ni komentarjev...

Komentirajte

77891

Omejitev znakov 740

O portalu mlad.si             

Portal je namenjen vsem mladim v Republiki Sloveniji ter vsem tistim, ki se z mladimi ukvarjate. Na portalu najdete vse potrebne informacije o mladih in za mlade, vključno  z vsemi priložnostmi, ki se mladim ponujajo izven procesa izobraževanja in prvih delovnih izkušenj. Portal vsebinsko povezujejo tri glavne vstopne točke oz rubrike, ki smiselno tvorijo življenski ciklus mladih, njiove potrebe in želje po aktivnem preživljanju prostega časa in soočanju z izzivi v obdobju med 15. in 29. letom.
Kontakt:
Urad RS za mladino
Masarykova 16, 1000 Ljubljana
T: (01) 478 46 76, E: gp-ursm.mizs(at)gov.si
Urad RS za mladino