Kaj se dogaja?

Objave uredništva portala mlad.si

V skupini: Nacionalno
Všečno: (0)
Datum objave: 27 Feb. 2020

Usposobi se za managerja družbenih omrežij

Nefiks karierne rešitve je projekt, ki ga izvajajo pri Zavodu Nefiks v sodelovanju s Središčem Rotunda in Zavodom MISSS ter je namenjen mladim iskalcem zaposlitve. Projekt bo mladim pomagal do vseživljenjske karierne pismenosti, in sicer z razvojem kompetenc in sposobnostjo vodenja lastne kariere, vključno z beleženjem neformalno pridobljenega znanja.

Prvo usposabljanje z naslovom Manager družbenih omrežij bo sestavljeno iz štirih sklopov, ki se bodo prepletali med seboj in udeležence z bogato vsebino pripeljali do kompetenc, ki jih potrebuje manager družabnih omrežij, kar je morda ravno to, kar te bo pripeljalo do zaposlitve!

  • Prvi sklop: Oblikovanje promocijske kampanje #mladiinkompetentni
  • Drugi sklop: Digitalni marketing
  • Tretji sklop: Beleženje neformalno pridobljenih kompetenc
  • Četrti sklop: Obisk delodajalcev

Podrobnejši opis usposabljanja in vsebine sklopov najdete tukaj.

Usposabljanja bodo potekala vsak dan, med 23. marcem in 17. aprilom, predvidoma med 9h in 17h uro.

Vrednost primerljivega usposabljanja se na trgu giblje okoli 1.500 eur, za udeležence usposabljanja Nefiks karierne rešitve pa je brezplačno, saj je projekt financiran preko javnega razpisa "Krepitev kompetenc skozi aktivno državljanstvo za večjo zaposljivost".

Sprejemajo udeležence, ki aktivno iščejo zaposlitev ter so stari med 15 in 29 let. Udeleženec se mora udeležiti vseh sklopov v modulu. Njegova prisotnost mora biti vsaj 82 %.

Prijavite se čimprej na tej povezavi:  https://app.nefiks.si/activity/1365 

Naložbo sofinancirata Republika Slovenija in Evropska unija iz Evropskega socialnega sklada.
Vir: Zavod Nefiks
Foto: Pixabay

Trenutno ni komentarjev...

Komentirajte

55525

Omejitev znakov 740

O portalu mlad.si             

Portal je namenjen vsem mladim v Republiki Sloveniji ter vsem tistim, ki se z mladimi ukvarjate. Na portalu najdete vse potrebne informacije o mladih in za mlade, vključno  z vsemi priložnostmi, ki se mladim ponujajo izven procesa izobraževanja in prvih delovnih izkušenj. Portal vsebinsko povezujejo tri glavne vstopne točke oz rubrike, ki smiselno tvorijo življenski ciklus mladih, njiove potrebe in želje po aktivnem preživljanju prostega časa in soočanju z izzivi v obdobju med 15. in 29. letom.
Kontakt:
Urad RS za mladino
Masarykova 16, 1000 Ljubljana
T: (01) 478 46 76, E: gp-ursm.mizs(at)gov.si
Urad RS za mladino