Kaj se dogaja?

Objave uredništva portala mlad.si

V skupini: Lokalno
Všečno: (0)
Datum objave: 21 May 2021

V Evropski teden mladih z e-kolesom!

V Mladinskem centru Šmartno ob Paki se pridružujejo obeležbi Evropskega tedna mladih 2021, ki bo letos potekal od 24. do 30. maja. V ta namen so se odločili ponuditi možnost brezplačne izposoje e-koles za mlade.

Pred kratkim so v MC Šmartno ob Paki svojo ponudbo obogatili z dvema električnima kolesoma. V času trajanja Evropskega tedna mladih 2021 bosta ti dve kolesi na voljo samo mladim. Med delavniki bo namreč možna brezplačna izposoja za mlade med 18. in 30. letom.

S tem želijo mladim približati izkušnjo vožnje z vse bolj popularnimi e-kolesi, poleg tega pa jim predstaviti dodatno možnost aktivnega preživljanja prostega časa vzporedno s skrbjo za zdravo življenje.

Zainteresirane prosijo, da rezervirajo termin izposoje e-koles na telefonsko številko 064 167 940 ali po e-pošti na naslov pisarna.mc@gmail.com.

Vir: Mladinski center Šmartno ob Paki

Trenutno ni komentarjev...

Komentirajte

48625

Omejitev znakov 740

O portalu mlad.si             

Portal je namenjen vsem mladim v Republiki Sloveniji ter vsem tistim, ki se z mladimi ukvarjate. Na portalu najdete vse potrebne informacije o mladih in za mlade, vključno  z vsemi priložnostmi, ki se mladim ponujajo izven procesa izobraževanja in prvih delovnih izkušenj. Portal vsebinsko povezujejo tri glavne vstopne točke oz rubrike, ki smiselno tvorijo življenski ciklus mladih, njiove potrebe in želje po aktivnem preživljanju prostega časa in soočanju z izzivi v obdobju med 15. in 29. letom.
Kontakt:
Urad RS za mladino
Masarykova 16, 1000 Ljubljana
T: (01) 478 46 76, E: gp-ursm.mizs(at)gov.si
Urad RS za mladino