Kaj se dogaja?

Objave uredništva portala mlad.si

V skupini: Lokalno
Všečno: (0)
Datum objave: 04 Jan. 2019

V KMCK Kompleksu delavnica socialne vključenosti

V okviru iniciative Mreža vzornikov, ki poteka v okviru programa Erasmus+ (Mrežo vzornikov v Sloveniji izvajata Zavod MOVIT in CMEPIUS, nacionalna agencija programa Erasmus+ v sodelovanju z mladinskimi centri in šolami), se je v četrtek, 13. decembra 2018, v KMCK Kompleksu na Ravnah odvila delavnica za ozaveščanje o socialni vključenosti.

Delavnica je bila namenjena spodbujanju mladih, da se ozrejo na svojo skupnost in lokalno okolje, ter zaznajo socialno izključene skupine ter pomen vključevanja in medkulturnosti v naši družbi.

Izvajalca delavnic, izkušena trenerja Lea Kovič in Marko Pavlovič, sta pri izvedbi uporabljala neformalne metode, ki vključujejo delo udeležencev po skupinah in razprave z vsemi udeleženci in po skupinah, nekaj individualnega dela in informativne prispevke. 

Vir in foto: KMCK Kompleks

Trenutno ni komentarjev...

Komentirajte

15293

Omejitev znakov 740

O portalu mlad.si             

Portal je namenjen vsem mladim v Republiki Sloveniji ter vsem tistim, ki se z mladimi ukvarjate. Na portalu najdete vse potrebne informacije o mladih in za mlade, vključno  z vsemi priložnostmi, ki se mladim ponujajo izven procesa izobraževanja in prvih delovnih izkušenj. Portal vsebinsko povezujejo tri glavne vstopne točke oz rubrike, ki smiselno tvorijo življenski ciklus mladih, njiove potrebe in želje po aktivnem preživljanju prostega časa in soočanju z izzivi v obdobju med 15. in 29. letom.
Kontakt:
Urad RS za mladino
Masarykova 16, 1000 Ljubljana
T: (01) 478 46 76, E: gp-ursm.mizs(at)gov.si
Urad RS za mladino