Kaj se dogaja?

Objave uredništva portala mlad.si

V skupini: Lokalno
Všečno: (0)
Datum objave: 30 Jan. 2019

V Laškem veliko možnosti za študente

Študenti imate povsod po Sloveniji kar nekaj možnosti za aktivno preživljanje prostega časa, na voljo pa so vam tudi različne ugodnosti. Nič drugače ni v Laškem. 

»Zdi se mi, da je v Laškem dovolj možnosti za aktivnosti, če jih znamo le ponuditi med študente in dijake,« je povedala Katarina Rajh, predsednica Laškega akademskega kluba (LAK) in zdi se, da je to tudi res, saj se poleg LAK-a za mlade v Laškem trudijo tudi v Študentskem, mladinskem in otroškem centru Laško (ŠMOCL). Na voljo so različni dogodki, koncerti, ugodnosti.

Če ste zainteresirani in aktivni, lahko pridobite mnogo kompetenc in izkušenj na različnih področjih tako preko projektov, ki jih za vas in z vami organizirajo v mladinskih organizacijah občine Laško, po drugi strani pa obstaja tudi relativno dober nabor študentskih del.

Več o možnostih, ugodnostih, kako do popustov in ostalih priložnostih pa tudi o naboru študentskih del si lahko preberete na tej povezavi

Vir in foto: ŠMOCL

Trenutno ni komentarjev...

Komentirajte

47272

Omejitev znakov 740

O portalu mlad.si             

Portal je namenjen vsem mladim v Republiki Sloveniji ter vsem tistim, ki se z mladimi ukvarjate. Na portalu najdete vse potrebne informacije o mladih in za mlade, vključno  z vsemi priložnostmi, ki se mladim ponujajo izven procesa izobraževanja in prvih delovnih izkušenj. Portal vsebinsko povezujejo tri glavne vstopne točke oz rubrike, ki smiselno tvorijo življenski ciklus mladih, njiove potrebe in želje po aktivnem preživljanju prostega časa in soočanju z izzivi v obdobju med 15. in 29. letom.
Kontakt:
Urad RS za mladino
Masarykova 16, 1000 Ljubljana
T: (01) 478 46 76, E: gp-ursm.mizs(at)gov.si
Urad RS za mladino