Kaj se dogaja?

Objave uredništva portala mlad.si

V skupini: Lokalno
Všečno: (0)
Datum objave: 12 Aug. 2021

V MLADINSKEM CENTRU KRŠKO SE DOGAJA!

V Mladinskem centru Krško ne manjka poletnih aktivnosti!

V petek, 13.8., vas ob 16.30 vabijo v Šumico na kreativno delavnico ustvarjanja HIP HOP besedil, ki jo bosta vodila krški reper Goran Gerjevič – Gero in slavist Nenad Čekrlič – Čeko. Vse, ki vas dogodek zanima, pošljite prijavo na elektronski naslov nejc.jordan@mc-krsko.si.
Po koncu delavnice bo pod krošnjami Šumice sledil HIP HOP koncert: Drill, Spizdi in Skova.

V Šumico (gozdiček nasproti MC Krško) pa se 20. in 21. avgusta ob zaključku poletja vrača tudi dvodnevni Generator festival z bogatim glasbenim programom.

V sklopu festivala bo 20. avgusta ob 17.00 najprej potekala Otroška predstava Dino in Čarobni Toni, od 20.30 ure naprej pa bodo poletni večer popestrili Yung Voodoo & CDW
freekind, Kurve in Suzi Soprano.

V soboto, 21. avgusta ob 16.00, mladi skaterji ne zamudite “skate sessiona”, ob 20.00 pa vas vabijo, da v Šumici prisluhnete Anji Hrastovšek & The Oakleys, Them Moose Rush, Vazz in skupini Krshkopoljac.

Vstopnine ni!

Vir: MC Krško

Trenutno ni komentarjev...

Komentirajte

14952

Omejitev znakov 740

O portalu mlad.si             

Portal je namenjen vsem mladim v Republiki Sloveniji ter vsem tistim, ki se z mladimi ukvarjate. Na portalu najdete vse potrebne informacije o mladih in za mlade, vključno  z vsemi priložnostmi, ki se mladim ponujajo izven procesa izobraževanja in prvih delovnih izkušenj. Portal vsebinsko povezujejo tri glavne vstopne točke oz rubrike, ki smiselno tvorijo življenski ciklus mladih, njiove potrebe in želje po aktivnem preživljanju prostega časa in soočanju z izzivi v obdobju med 15. in 29. letom.
Kontakt:
Urad RS za mladino
Masarykova 16, 1000 Ljubljana
T: (01) 478 46 76, E: gp-ursm.mizs(at)gov.si
Urad RS za mladino