Kaj se dogaja?

Objave uredništva portala mlad.si

V skupini: Nacionalno
Všečno: (0)
Datum objave: 05 Nov. 2018

V prestolnici nove priložnosti za mlade kulturnike

Mestna občina Ljubljana bo v letu 2019 finančno podprla kulturne projekte, ki jih lahko do 28. novembra 2018 prijavijo tako mladi posamezniki, ki delujejo na področju kulture kot nevladne kulturne organizacije.

Z razpisom želi Mestna občina Ljubljana spodbujati izvirne in kakovostne uprizoritve, glasbene, vizualne, intermedijske literarne in kulturno-vzgojne produkcije ustvarjalcev in predstavlja odlično priložnost za neuveljavljene mlade izvajalce kulture ter nevladne kulturne organizacije, ki lahko pomembno prispevajo k ustvarjanju kulturnega utripa prestolnice.

Več o posameznih področjih in pogojih, ki jih razpis podpira, si lahko prebereš tukaj.

Trenutno ni komentarjev...

Komentirajte

73905

Omejitev znakov 740

O portalu mlad.si             

Portal je namenjen vsem mladim v Republiki Sloveniji ter vsem tistim, ki se z mladimi ukvarjate. Na portalu najdete vse potrebne informacije o mladih in za mlade, vključno  z vsemi priložnostmi, ki se mladim ponujajo izven procesa izobraževanja in prvih delovnih izkušenj. Portal vsebinsko povezujejo tri glavne vstopne točke oz rubrike, ki smiselno tvorijo življenski ciklus mladih, njiove potrebe in želje po aktivnem preživljanju prostega časa in soočanju z izzivi v obdobju med 15. in 29. letom.
Kontakt:
Urad RS za mladino
Masarykova 16, 1000 Ljubljana
T: (01) 478 46 76, E: gp-ursm.mizs(at)gov.si
Urad RS za mladino