Kaj se dogaja?

Objave uredništva portala mlad.si

V skupini: Nacionalno
Všečno: (0)
Datum objave: 18 Feb. 2021

V Sloveniji že odprti prvi mladinski centri

Ta teden v Sloveniji poteka prvi del zimskih počitnic. Osnovnošolci in dijaki v vzhodni polovici Slovenije so na počitnicah od 15. do 19. februarja, med ko bodo na zahodnem delu Slovenije počitnice potekale od 22. do 26. februarja.

Mladinski centri po Sloveniji so tudi v času počitnic pripravili zanimive aktivnosti, ki pa jih seveda zaradi epidemije večinoma izvajajo na daljavo in v skladu s priporočili NIJZ.

Pestro počitniško dogajanje lahko preverite na portalu mlad.si, v napovedniku dogodkov in na padle Mreže MaMa

Ob prehodu v oranžno fazo, ko so se v Sloveniji sprostili ukrepi, so nekateri Mladinski centri že odprli svoja vrata. Tako vas že od ponedeljka vabijo Mladi Zmaji v Ljubljani, ki pa seveda opozarjajo, da vse njihove aktivnosti potekajo v skladu z navodili NIJZ. Zato vas Mladi zmaji prosijo, da v mladinski center pridete zdravi, si razkužujete roki, nosite masko in upoštevate razdaljo najmanj meter in pol.

Vir: Uredništvo mlad.si

 

Trenutno ni komentarjev...

Komentirajte

70163

Omejitev znakov 740

O portalu mlad.si             

Portal je namenjen vsem mladim v Republiki Sloveniji ter vsem tistim, ki se z mladimi ukvarjate. Na portalu najdete vse potrebne informacije o mladih in za mlade, vključno  z vsemi priložnostmi, ki se mladim ponujajo izven procesa izobraževanja in prvih delovnih izkušenj. Portal vsebinsko povezujejo tri glavne vstopne točke oz rubrike, ki smiselno tvorijo življenski ciklus mladih, njiove potrebe in želje po aktivnem preživljanju prostega časa in soočanju z izzivi v obdobju med 15. in 29. letom.
Kontakt:
Urad RS za mladino
Masarykova 16, 1000 Ljubljana
T: (01) 478 46 76, E: gp-ursm.mizs(at)gov.si
Urad RS za mladino