Kaj se dogaja?

Objave uredništva portala mlad.si

V skupini: Lokalno
Všečno: (0)
Datum objave: 24 Apr. 2019

V Velenju razglasili Naj športnike 2018

Mladinski delavci in zaposleni v Mladinskem centru Velenje in mladinskem kulturnem klubu eMCe plac, ki tvorijo curling ekipo Abooh, so prejeli posebno priznanje za športne dosežke. Fantje so uspešni tako na turnirjih kot v slovenski curling ligi, veliko pa pripomorejo pri promociji in vzponu tega olimpijskega športa, tudi med dijaki in študenti.

Na svečani prireditvi Športnik leta 2018, ki se je v Domu kulture Velenje odvil v ponedeljek, 15.4., so poleg podelitve lovorike mladinskim delavcem razglasili tudi najuspešnejše športnice in športnike.

Najboljši športnik invalid za leto 2018 je strelec Franček Gorazd Tiršek, najboljša športnica invalidka leta 2018 je karateistka Diandra Bekčić, ekipa leta 2018 je Rokometni klub Gorenje Velenje, športnica leta 2018 je športna plezalka Janja Garnbret in športnik leta 2018 deskar Tim Kevin Ravnjak

Dogodek je potekal pod okriljem Športne zveze Velenje in Mestne občine Velenje.

Vir in foto: Mladinski center Velenje

Trenutno ni komentarjev...

Komentirajte

87219

Omejitev znakov 740

O portalu mlad.si             

Portal je namenjen vsem mladim v Republiki Sloveniji ter vsem tistim, ki se z mladimi ukvarjate. Na portalu najdete vse potrebne informacije o mladih in za mlade, vključno  z vsemi priložnostmi, ki se mladim ponujajo izven procesa izobraževanja in prvih delovnih izkušenj. Portal vsebinsko povezujejo tri glavne vstopne točke oz rubrike, ki smiselno tvorijo življenski ciklus mladih, njiove potrebe in želje po aktivnem preživljanju prostega časa in soočanju z izzivi v obdobju med 15. in 29. letom.
Kontakt:
Urad RS za mladino
Masarykova 16, 1000 Ljubljana
T: (01) 478 46 76, E: gp-ursm.mizs(at)gov.si
Urad RS za mladino