Kaj se dogaja?

Objave uredništva portala mlad.si

V skupini: Lokalno
Všečno: (0)
Datum objave: 22 May 2019

Vabilo k sodelovanju na festivalu Čira Čara

»Vila Čira Čara«, program za otroke, ki deluje pod okriljem Zavoda Manipura, v soboto 15. junija organizira »Festival Čira Čara«, prireditev za otroke, mlade in družine.

Mlade in mladinske organizacije vabijo, da se jim pridružite – bodisi kot prostovoljci za praktično pomoč pri izvedbi dogodka, v obliki nastopa oziroma z izvedbo delavnice za otroke in mlade ali pa kot obiskovalci. Sodelovanje na festivalu je prostovoljne narave, ponuja pa tudi priložnost za promocijo vaših dejavnosti.

Festival Čira Čara je nekomercialne narave in je namenjen spodbujanju medsebojnega povezovanja otrok, mladih in staršev preko ustvarjalnosti, umetnosti, športa in drugih oblik aktivnega preživljanja prostega časa. Na prireditvi se vzporedno odvijajo nastopi otrok in mladih, različne zanimive delavnice in zabavne igre.

Nastopali bodo mladi glasbeniki, plesalci, pevci in športniki, s svojim programom pa se bodo predstavili tudi Nana Milčinski, pevska skupina Korona ter plesna skupina Country č'bele. Program delavnic zaenkrat obsega cirkuško delavnico, ustvarjalne delavnice, poslikavo obrazov, glasbeno delavnico, lego kotiček, šahovski kotiček, lokostrelstvo, delavnice Policijske postaje Radovljica, Čebelarskega centra Gorenjske, društva Odtiz, delavnico »Mladi znanstveniki« ter »Tačke pomagačke«.

Kdaj in kje bo potekal festival?

Festival bo potekal v popoldanskem času med 16. in 19. uro na športnem igrišču v Begunjah na Gorenjskem. V primeru slabega vremena ga bodo prestavili na september.

Prijave sprejemajo do konca maja preko elektronske pošte info@zavod-manipura.org ter na telefonski številki 051 412 567 (Barbara Otoničar).

Nekaj utrinkov s predlanskega festivala si lahko ogledate na tej povezavi

Vir in foto: Zavod Manipura

Trenutno ni komentarjev...

Komentirajte

13703

Omejitev znakov 740

O portalu mlad.si             

Portal je namenjen vsem mladim v Republiki Sloveniji ter vsem tistim, ki se z mladimi ukvarjate. Na portalu najdete vse potrebne informacije o mladih in za mlade, vključno  z vsemi priložnostmi, ki se mladim ponujajo izven procesa izobraževanja in prvih delovnih izkušenj. Portal vsebinsko povezujejo tri glavne vstopne točke oz rubrike, ki smiselno tvorijo življenski ciklus mladih, njiove potrebe in želje po aktivnem preživljanju prostega časa in soočanju z izzivi v obdobju med 15. in 29. letom.
Kontakt:
Urad RS za mladino
Masarykova 16, 1000 Ljubljana
T: (01) 478 46 76, E: gp-ursm.mizs(at)gov.si
Urad RS za mladino