Kaj se dogaja?

Objave uredništva portala mlad.si

V skupini: Nacionalno
Všečno: (0)
Datum objave: 05 Nov. 2018

Vabilo: Nacionalni posvet mladinskega sektorja 2018

Urad RS za mladino v sodelovanju z Mladinskim svetom Slovenije organizira Nacionalni posvet mladinskega sektorja 2018, ki bo potekal v četrtek, 22. novembra 2018, med 9.00 in 18.30, v Hotelu Brdo na Brdu pri Kranju.

Letošnji posvet bo namenjen pogovorom o vprašanjih, povezanih s kakovostjo v mladinskem delu. O razvoju in kakovosti mladinskega dela se v zadnjem času intenzivno razpravlja na lokalni, nacionalni in evropski  ravni. Kljub številnim razpravam o kakovosti mladinskega dela in sprejetih dokumentih ter zaključkih so še vedno odprta številna vprašanja, povezana s spremljanjem in zagotavljanjem kakovosti v mladinskem delu.

Posvet je namenjen mladinskim delavcem_kam in voditeljem_icam, predstavnikom_cam mladinskih organizacij in organizacij za mlade ter vsem drugim, ki na takšen ali drugačen način soustvarjate in sooblikujete področja, politike in programe za mlade. V kolikor bi se posveta želeli udeležiti tudi mladi, ki vas zanima omenjena tema, v rubriki E-zemljevid mladinskih organizacij, poiščite najbližjo organizacijo in se pozanimajte o možnosti sodelovanja.

Celoten program posveta in spletno prijavnico najdeš na spletnem naslovu.

Prijaviš se lahko najkasneje do torka, 13. novembra 2018.

Trenutno ni komentarjev...

Komentirajte

74997

Omejitev znakov 740

O portalu mlad.si             

Portal je namenjen vsem mladim v Republiki Sloveniji ter vsem tistim, ki se z mladimi ukvarjate. Na portalu najdete vse potrebne informacije o mladih in za mlade, vključno  z vsemi priložnostmi, ki se mladim ponujajo izven procesa izobraževanja in prvih delovnih izkušenj. Portal vsebinsko povezujejo tri glavne vstopne točke oz rubrike, ki smiselno tvorijo življenski ciklus mladih, njiove potrebe in želje po aktivnem preživljanju prostega časa in soočanju z izzivi v obdobju med 15. in 29. letom.
Kontakt:
Urad RS za mladino
Masarykova 16, 1000 Ljubljana
T: (01) 478 46 76, E: gp-ursm.mizs(at)gov.si
Urad RS za mladino