Kaj se dogaja?

Objave uredništva portala mlad.si

V skupini: Nacionalno
Všečno: (0)
Datum objave: 24 Jan. 2019

Vabljeni na dogodek Rastimo skupaj

Mladinski svet Slovenije v sodelovanju z Uradom RS za mladino vabita različne akterje, ki si prizadevajo za izboljšanje položaja mladih, na skupno srečanje - predstavitveni dogodek rezultatov projektov Rastimo skupaj in Participiraj aktivno. Na dogodku bodo predstavljene tudi aktivnosti drugih organizacij, ki se ukvarjajo z omenjeno tematiko in njihova stališča ter izkušnje, ki so jih pridobile pri svojem delu. S pomočjo dogodka želijo prispevati k razvoju slovenskih občin.

Organizatorja menita, da je povezovanje in medsebojno informiranje izrednega pomena za doseganje boljših rezultatov in učinkov pri razvijanju lokalnih mladinskih politik in mladinskega dela ter izboljšanju participacije mladih na lokalni ravni.

Srečanje bo v četrtek, 14. februarja 2019 od 10. do 15. ure v veliki dvorani Ministrstva za izobraževanje, znanost in šport na Massarykovi ulici 16 v Ljubljani.

Prijavite se lahko preko spletne prijavnice najkasneje do četrtka, 7. februarja 2019, za več informacij se obrnite na petra.miklauzic@mss.si ali na številko 01 425 60 55. 

Program in več informacij najdete tu.

Vir: uredništvo mlad.si

Trenutno ni komentarjev...

Komentirajte

72284

Omejitev znakov 740

O portalu mlad.si             

Portal je namenjen vsem mladim v Republiki Sloveniji ter vsem tistim, ki se z mladimi ukvarjate. Na portalu najdete vse potrebne informacije o mladih in za mlade, vključno  z vsemi priložnostmi, ki se mladim ponujajo izven procesa izobraževanja in prvih delovnih izkušenj. Portal vsebinsko povezujejo tri glavne vstopne točke oz rubrike, ki smiselno tvorijo življenski ciklus mladih, njiove potrebe in želje po aktivnem preživljanju prostega časa in soočanju z izzivi v obdobju med 15. in 29. letom.
Kontakt:
Urad RS za mladino
Masarykova 16, 1000 Ljubljana
T: (01) 478 46 76, E: gp-ursm.mizs(at)gov.si
Urad RS za mladino