Kaj se dogaja?

Objave uredništva portala mlad.si

V skupini: Lokalno
Všečno: (0)
Datum objave: 28 May 2019

Večer kritičnega humorja »Think up, stand up!«

V sredo, 8. maja, je potekala prva izvedba dogodka "Think up, stand up" v Mladinski postaji Moste z nastopom in pogovorom udeležencev in gostov. 

Na dogodku so odprli prostor v katerem lahko delijo svoje razmišljanje o humorju in njegovi vlogi v družbi. Preko diskusije so se poglobili v morebitno problematiko in prav tako v pozitivne vidike humorja, ki se širijo preko stand-up nastopov in memov. Kaj z njimi sporočajo drugim, kako humor vpliva na ljudi in zakaj je uporaben, so bila vprašanja, na katera so skušali odgovoriti. 

Za podrobnejši opis in vse, kar še sledi, pa najdeš na facebook strani.

Vir in foto: Združenje Sezam – Mladinska postaja Moste

Trenutno ni komentarjev...

Komentirajte

74649

Omejitev znakov 740

O portalu mlad.si             

Portal je namenjen vsem mladim v Republiki Sloveniji ter vsem tistim, ki se z mladimi ukvarjate. Na portalu najdete vse potrebne informacije o mladih in za mlade, vključno  z vsemi priložnostmi, ki se mladim ponujajo izven procesa izobraževanja in prvih delovnih izkušenj. Portal vsebinsko povezujejo tri glavne vstopne točke oz rubrike, ki smiselno tvorijo življenski ciklus mladih, njiove potrebe in želje po aktivnem preživljanju prostega časa in soočanju z izzivi v obdobju med 15. in 29. letom.
Kontakt:
Urad RS za mladino
Masarykova 16, 1000 Ljubljana
T: (01) 478 46 76, E: gp-ursm.mizs(at)gov.si
Urad RS za mladino