Kaj se dogaja?

Objave uredništva portala mlad.si

V skupini: Lokalno
Všečno: (0)
Datum objave: 05 Aug. 2021

Vidra NI riba

Mladinski center Železniki in društvo ROV v soboto, 7. avgusta, vabita na dogodek Vidra NI riba, katerega osrednji gost bo “Popotnik”.
Popotnik je Martin Adam Stevens, vedno bolj prepoznaven kantavtor nove generacije, ki bo svojo zamaknjeno trubadursko popot nadaljeval na terasi bazena. 

Z žametnim glasom, zbadljivimi besedili, nežno ubirajočimi strunami in pop ritmi Popotnik pričara vzdušje zakajenega kluba, občutek vožnje z nočnim avtobusom in tih odmev otožne samorefleksije. Čeprav se njegova glasba giblje v pop, indie in lo-fi žanrih, jo sam uvršča v lastno zvrst “stop pop”, izdal je že dva EP-ja. Kam nas bo odpeljal 7. avgusta, ve samo on.

Dogodek se bo odvijal na bazenu Železniki, vstopnine NI.

Koncert bo potekal v skladu z navodili in priporočili NIJZ za preprečevanje širjenja okužba s covid-19.
Organizator bo zagotovil minimalno varnostno razdaljo med ljudmi in upošteval higienska priporočila v skladu z navodili NIJZ.
Kljub vsem spremenljivkam so se maksimalno potrudili, da bo obiskovalcem in nastopajočim kar se da udobno.
Prosijo za upoštevanje preventivnih ukrepov.

Vir: MC Železniki in  Društvo ROV Železniki 

Trenutno ni komentarjev...

Komentirajte

37454

Omejitev znakov 740

O portalu mlad.si             

Portal je namenjen vsem mladim v Republiki Sloveniji ter vsem tistim, ki se z mladimi ukvarjate. Na portalu najdete vse potrebne informacije o mladih in za mlade, vključno  z vsemi priložnostmi, ki se mladim ponujajo izven procesa izobraževanja in prvih delovnih izkušenj. Portal vsebinsko povezujejo tri glavne vstopne točke oz rubrike, ki smiselno tvorijo življenski ciklus mladih, njiove potrebe in želje po aktivnem preživljanju prostega časa in soočanju z izzivi v obdobju med 15. in 29. letom.
Kontakt:
Urad RS za mladino
Masarykova 16, 1000 Ljubljana
T: (01) 478 46 76, E: gp-ursm.mizs(at)gov.si
Urad RS za mladino