Kaj se dogaja?

Objave uredništva portala mlad.si

V skupini: Nacionalno
Všečno: (0)
Datum objave: 15 Feb. 2021

Virtualne izmenjave: Kaj in Zakaj?

Si že slišal_a za virtualne izmenjave? Predstavljajo odlično priložnost, da mednarodna in medkulturna skupina mladih udeležencev skupaj raziskuje in odkriva nove poglede na neformalno učenje!

Virtualne izmenjave za mlade se izvajajo tudi v okviru projekta Mesta učenja, kjer skupaj z mladimi raziskujejo njihove učne, družbene in karierne poti. Pridruži se jim in skupaj z mladimi iz cele Evrope:

  • razpravljaj o tem, kaj je neformalno izobraževanje in kaj pomeni tebi
  • debatiraj o razlikah in podobnostih, ki jih najdemo v naših definicijah neformalnega učenja
  • raziskuj #Mestaučenja in projekt #CLyouth
  • raziskuj digitalne učne značke za prepoznavanje in beleženje učenja
  • se zabavaj in spoznaj ljudi, ki prihajajo iz 8 različnih evropskih držav

Smo te pritegnili? Pred tabo je vsaj 8 priložnosti za sodelovanje, prva prihajajoča virtualna izmenjava bo potekala že v petek, 26. 2. 2021 med 18:00 in 20:00 uro, potekala bo v angleškem jeziku.

Prijaviš se lahko preko elektronske pošte Zavoda TiPovej! (info@tipovej.org) ali na telefonski številki (041 772 705). Če ti je lažje pa jim lahko pišeš tudi preko FB (TiPovej) ali IG (@zavodtipovej) profila.

Vir: Zavod TiPovej

Trenutno ni komentarjev...

Komentirajte

19115

Omejitev znakov 740

O portalu mlad.si             

Portal je namenjen vsem mladim v Republiki Sloveniji ter vsem tistim, ki se z mladimi ukvarjate. Na portalu najdete vse potrebne informacije o mladih in za mlade, vključno  z vsemi priložnostmi, ki se mladim ponujajo izven procesa izobraževanja in prvih delovnih izkušenj. Portal vsebinsko povezujejo tri glavne vstopne točke oz rubrike, ki smiselno tvorijo življenski ciklus mladih, njiove potrebe in želje po aktivnem preživljanju prostega časa in soočanju z izzivi v obdobju med 15. in 29. letom.
Kontakt:
Urad RS za mladino
Masarykova 16, 1000 Ljubljana
T: (01) 478 46 76, E: gp-ursm.mizs(at)gov.si
Urad RS za mladino