Kaj se dogaja?

Objave uredništva portala mlad.si

V skupini: Nacionalno
Všečno: (0)
Datum objave: 06 May 2019

Virtualno usposabljanje za mlade podjetnice

Ministrstvo za gospodarski razvoj in tehnologijo ter javna agencija SPIRIT Slovenija v sodelovanju s fakulteto Doba ponujajo program spletnega usposabljanja za podjetnice začetnice.

Program je namenjen potencialnim podjetnicam, ki vas zanimajo podjetniške vsebine in si želite novih znanj preko MOOC (množično dostopno spletno usposabljanje) brez obveznosti pridobitve certifikata, ter vsem, ki ste v letu 2019 že ustanovile svoje podjetje in se želite prepričati v svoja podjetniška znanja. 

Delo poteka v virtualnem prostoru. Program usposabljanja bo potekal od 10. maja do 10. junija 2019 skozi 3 virtualne module in mentorski program.

Uspešno zaključen program in v letu 2019 ustanovljeno podjetje bosta pogoj za sodelovanje na natečaju za najboljših 30 poslovnih modelov, ki bodo nagrajeni s finančno spodbudo.

Prijavite se preko spletne prijavnice najkasneje do 6. 5. 2019. Število mest je omejeno, zato pohitite s prijavami. Kotizacije ni.

Več informacij tukaj.

Vir: Ministrstvo za gospodarski razvoj in tehnologijo
Foto: Pexels

Trenutno ni komentarjev...

Komentirajte

88064

Omejitev znakov 740

O portalu mlad.si             

Portal je namenjen vsem mladim v Republiki Sloveniji ter vsem tistim, ki se z mladimi ukvarjate. Na portalu najdete vse potrebne informacije o mladih in za mlade, vključno  z vsemi priložnostmi, ki se mladim ponujajo izven procesa izobraževanja in prvih delovnih izkušenj. Portal vsebinsko povezujejo tri glavne vstopne točke oz rubrike, ki smiselno tvorijo življenski ciklus mladih, njiove potrebe in želje po aktivnem preživljanju prostega časa in soočanju z izzivi v obdobju med 15. in 29. letom.
Kontakt:
Urad RS za mladino
Masarykova 16, 1000 Ljubljana
T: (01) 478 46 76, E: gp-ursm.mizs(at)gov.si
Urad RS za mladino