Kaj se dogaja?

Objave uredništva portala mlad.si

V skupini: Lokalno
Všečno: (0)
Datum objave: 23 Dec. 2021

VOŠČILNICE ZA STAROSTNIKE

V mesecu decembru so v Mladinskem centru Žalec zbirali voščilnice za starostnike.

Pri projektu so jim na pomoč priskočile Osnovna šola Šempeter, Osnovna šola Petrovče, I. Osnovna šola Žalec, II. Osnovna šola Žalec, Osnovna šola Lava Celje, Osnovna šola Vojnik, Vrtec Šentjur- enota Hruševec in Osnovna šola Toma Brejca Kamnik. K povabilu na sodelovanje pa so se odzvali tudi Taborniki Rodu bistre Savinje Šempeter in podjetje  Hörmann Slovenia. Skupaj so zbrali več kot 400 voščilnic, ki so danes zjutraj potovale v roke starostnikov Doma Nine Pokorn in Društva za pomoč, samopomoč Želva in Zavod Svetega Rafaela Vransko.  

Vsem sodelujočim se najlepše zahvaljujeo za pomoč pri projektu, s katerim so zagotovo prižgali iskrice v marsikaterih očeh ob pogledu na ogromno število barvitih in domišljijskih božičnih in novoletnih voščilnic.

S tem so uspešno nadaljevali projekt Zbiramo pisma za starostnice, ki je polepšal 8. marec stanovalkam Doma Nine Pokorn Grmovje v mesecu marcu 2021.

Vir: MC Žalec

Trenutno ni komentarjev...

Komentirajte

19531

Omejitev znakov 740

O portalu mlad.si             

Portal je namenjen vsem mladim v Republiki Sloveniji ter vsem tistim, ki se z mladimi ukvarjate. Na portalu najdete vse potrebne informacije o mladih in za mlade, vključno  z vsemi priložnostmi, ki se mladim ponujajo izven procesa izobraževanja in prvih delovnih izkušenj. Portal vsebinsko povezujejo tri glavne vstopne točke oz rubrike, ki smiselno tvorijo življenski ciklus mladih, njiove potrebe in želje po aktivnem preživljanju prostega časa in soočanju z izzivi v obdobju med 15. in 29. letom.
Kontakt:
Urad RS za mladino
Masarykova 16, 1000 Ljubljana
T: (01) 478 46 76, E: gp-ursm.mizs(at)gov.si
Urad RS za mladino