Kaj se dogaja?

Objave uredništva portala mlad.si

V skupini: Nacionalno
Všečno: (0)
Datum objave: 10 Feb. 2021

Zadnji poziv: kako postati aktivist?

Pri Brez izgovora sprejemajo nove aktiviste. Zato so pripravili spletne informativne dogodke, na katerih jih lahko mladi spoznajo in razčistijo vprašanja o njihovem delovanju. Tokrat sprejemajo nove aktiviste na Obali, v Postojni, Ljubljani, Kranju in Zasavju. 
Povezavao do informativnega dogodka, ki bo v petek, 12. 2. ob 18.00 in opis o poteku dogodka najdete tukaj.  

Dijaki 1. in 2. letnikov srednje šole se imajo možnost prijaviti v program Aktivisti Brez izgovora samo še do 15. februarja. 

Več informacij o programu najdete tukaj.
Povezava do FB objave glede programa
Zakaj je ta program tako poseben in zakaj si želijo vanj vključiti čim več mladih? Program ima veliko zaupanje in spoštovanje med šolami, starši in med mladimi, saj mlade uči postati samostojen, samozavesten in aktiven posameznik in državljan, ki izboljšuje svet, družbo in okolje. V času trajanja programa se aktivisti naučijo kritično vrednotiti sodobne problematike, predlagati rešitve in ukrepati. No Excuse Aktivisti je edini tovrsten program v Sloveniji za mlade, ki ozavešča, izobražuje in daje neprecenljive življenjske izkušnje.
Vir: Mladinska zveza Brez izgovora Slovenija

Trenutno ni komentarjev...

Komentirajte

47346

Omejitev znakov 740

O portalu mlad.si             

Portal je namenjen vsem mladim v Republiki Sloveniji ter vsem tistim, ki se z mladimi ukvarjate. Na portalu najdete vse potrebne informacije o mladih in za mlade, vključno  z vsemi priložnostmi, ki se mladim ponujajo izven procesa izobraževanja in prvih delovnih izkušenj. Portal vsebinsko povezujejo tri glavne vstopne točke oz rubrike, ki smiselno tvorijo življenski ciklus mladih, njiove potrebe in želje po aktivnem preživljanju prostega časa in soočanju z izzivi v obdobju med 15. in 29. letom.
Kontakt:
Urad RS za mladino
Masarykova 16, 1000 Ljubljana
T: (01) 478 46 76, E: gp-ursm.mizs(at)gov.si
Urad RS za mladino