Kaj se dogaja?

Objave uredništva portala mlad.si

V skupini: Lokalno
Všečno: (0)
Datum objave: 31 Aug. 2021

Zaključek festivala FERTIK

V noči s sobote na nedeljo se je zaključil Fertik: Festival mladih, ki so ga drugo leto zapored pripravili mladi iz Društva AMS in Mladinskega sveta Občine Rogaška Slatina. Kljub slabemu vremenu so uspeli realizirati večino načrtovanega dogajanja, ki je v treh dneh pritegnilo skupno več kot 600 obiskovalcev. V četrtek so festival otvorili s projekcijo filmov Luksuz produkcije, med katerimi so bili tudi tisti filmi, ki so jih letos in lani posneli na filmskih delavnicah MSORS.

V petek so pod Janino plesali s Tetkinimi radostmi, Dunraven in Zmelkoow, nepozaben sobotni zaključek pa so pričarali DJ Redhedii in Mrigo & Ghet.

Tekom festivala je potekala tudi likovna kolonija z Niko Strašek, za hrano in pijačo pa sta poskrbeli ekipi Male kuhne in Kavarne Miamia.

Fertik se ne bi mogel zgoditi brez številnih podpornikov in sponzorjev, ki so letos priskočili na pomoč. Zahvaljuejo se Smučarskemu klubu Rogaška, Kinu Rogaška, Klubu študentov šmarske regije in Obsotelja, Občini Rogaška Slatina, podjetjem Podoba, Trgovine Jager, Gostilna Bohor in Kozmetika Afrodita ter celotni ekipi, ki je poskrbela za osvetlitev in ozvočenje.

Zahvala gre tudi vsem, ki ste se dogodka udeležili in uživali pozno v noč.

Vir: Društvo AMS

Trenutno ni komentarjev...

Komentirajte

31364

Omejitev znakov 740

O portalu mlad.si             

Portal je namenjen vsem mladim v Republiki Sloveniji ter vsem tistim, ki se z mladimi ukvarjate. Na portalu najdete vse potrebne informacije o mladih in za mlade, vključno  z vsemi priložnostmi, ki se mladim ponujajo izven procesa izobraževanja in prvih delovnih izkušenj. Portal vsebinsko povezujejo tri glavne vstopne točke oz rubrike, ki smiselno tvorijo življenski ciklus mladih, njiove potrebe in želje po aktivnem preživljanju prostega časa in soočanju z izzivi v obdobju med 15. in 29. letom.
Kontakt:
Urad RS za mladino
Masarykova 16, 1000 Ljubljana
T: (01) 478 46 76, E: gp-ursm.mizs(at)gov.si
Urad RS za mladino