Kaj se dogaja?

Objave uredništva portala mlad.si

V skupini: Nacionalno
Všečno: (0)
Datum objave: 11 Jan. 2021

Zaključna publikacija Mreže MaMa 2020

Za nami je posebno leto, ki je brez dvoma pustilo pečat tudi v mladinskem sektorju. Digitalne kompetence, spletni dogodki in usposabljanja, novi načini dela z mladimi … vse to je pred mladinske delavce postavilo veliko izzivov, ki pa so jih s skupnimi močmi in novimi znanji premagali in presegli. Na Mreži MaMa so, kot že tradicionalno ob prelomu leta v e-publikaciji, zbrali povzetke aktivnosti Mreže MaMa v letu 2020.

»V letu 2020 smo uspešno odgovorili na izzive, nekaj projektnih aktivnosti prestavili, a na naše delo in redno delovanje to ni vplivalo in tako lahko zapišem, da smo leto 2020 lepo prepluli, odprli nova jadra in si oblikovali dobro pot za leto 2021, ki prihaja. In tako pozitivna energija ostaja, za naslednje desetletje in še več, saj smo prav v letu 2020 skupaj z mladinskimi centri praznovali 15 let delovanja Mreže MaMa. Vsekakor gremo pogumno, vztrajno in v pozitivnem duhu naprej v novo leto, ne glede na situacijo. Opremljeni smo z novimi znanji in izkušnjami, ki nam jih je ponudila epidemija povezana s koranavirusom in tudi to je lahko dobro.« je v uvodni besedi zaključne publikacije Mreže Mama 2020 zapisala direktorica Mreže MaMa, Maja Hostnik.

Publikacijo najdete tukaj.

Prijetno branje!

Vir: Mreža MaMa

Trenutno ni komentarjev...

Komentirajte

47986

Omejitev znakov 740

O portalu mlad.si             

Portal je namenjen vsem mladim v Republiki Sloveniji ter vsem tistim, ki se z mladimi ukvarjate. Na portalu najdete vse potrebne informacije o mladih in za mlade, vključno  z vsemi priložnostmi, ki se mladim ponujajo izven procesa izobraževanja in prvih delovnih izkušenj. Portal vsebinsko povezujejo tri glavne vstopne točke oz rubrike, ki smiselno tvorijo življenski ciklus mladih, njiove potrebe in želje po aktivnem preživljanju prostega časa in soočanju z izzivi v obdobju med 15. in 29. letom.
Kontakt:
Urad RS za mladino
Masarykova 16, 1000 Ljubljana
T: (01) 478 46 76, E: gp-ursm.mizs(at)gov.si
Urad RS za mladino