Kaj se dogaja?

Objave uredništva portala mlad.si

V skupini: Nacionalno
Všečno: (0)
Datum objave: 24 Apr. 2019

Zarapaj na temo nenasilja!

Društvo Ključ v sklopu projekta Prava zveza vabi mlade rap ustvarjalce, stare od 15 do 29 let, da sodelujejo v Rap natečaju. Do 15. maja naj preko elektronske pošte organizatorjem natečaja posredujejo še neobjavljena avtorska rap dela na temo nenasilja. Ključne besede pesmi naj bodo spoštovanje, svoboda, strpnost, privolitev, dobrosrčnost, humanost, sprejemanje in prijateljstvo.

Prijavitelji naj na natečaj pošljejo posnetek skladbe v mp3 320 formatu, besedilo skladbe v slovenskem jeziku, v celoti izpolnjeno, podpisano ter skenirano izjavo, tisti še ne polnoletni pa tudi dovoljenje zakonitih zastopnikov za sodelovanje na natečaju.

Kriteriji ocenjevanja prispelih skladb bodo vsebina, sporočilnost, izvirnost, kakovost besedila in kakovost glasbe. V izbor se ne bodo uvrstila dela, ki spodbujajo katerokoli od oblik nasilja, in tista, ki ne bodo vsebovala vseh prilog.

Nagrajencu ali nagrajenki bo omogočeno snemanje skladbe pod mentorstvom uveljavljenega slovenskega raperja, snemanje video spota, promocija znotraj socialnih omrežij Prave zveze in njenih članic ter vsaj en javni nastop.

Vse o natečaju si preberite tu!

Vir in foto: društvo Ključ

Trenutno ni komentarjev...

Komentirajte

88371

Omejitev znakov 740

O portalu mlad.si             

Portal je namenjen vsem mladim v Republiki Sloveniji ter vsem tistim, ki se z mladimi ukvarjate. Na portalu najdete vse potrebne informacije o mladih in za mlade, vključno  z vsemi priložnostmi, ki se mladim ponujajo izven procesa izobraževanja in prvih delovnih izkušenj. Portal vsebinsko povezujejo tri glavne vstopne točke oz rubrike, ki smiselno tvorijo življenski ciklus mladih, njiove potrebe in želje po aktivnem preživljanju prostega časa in soočanju z izzivi v obdobju med 15. in 29. letom.
Kontakt:
Urad RS za mladino
Masarykova 16, 1000 Ljubljana
T: (01) 478 46 76, E: gp-ursm.mizs(at)gov.si
Urad RS za mladino