Kaj se dogaja?

Objave uredništva portala mlad.si

V skupini: Lokalno
Všečno: (0)
Datum objave: 17 Sep. 2018

Zasukaj volan v pravo smer

Med številnimi udeleženci v prometu ravno mladi predstavljajo rizično skupino, saj so v povprečju več kot 3-krat pogosteje kot povprečni vozniki udeleženi v prometnih nesrečah.

Zavod VOZIM, Mladinski center Celje in Klub študentov občine Celje (KŠOC) želijo s projektom Zasukaj volan v pravo smer omogočiti aktivno udeležbo mladih in mladinskih delavcev pri sooblikovanju prometne varnosti med mladimi v njihovem lokalnem okolju. Mladi boste imeli priložnost, da skozi strukturirani dialog z lokalnimi odločevalci oblikujete konkretne predloge in rešitve za izboljšanje prometne varnosti v svojem lokalnem okolju.

Več

Vir: Celjski mladinski center
                                                                                                            
Projekt sofinancira program Evropske unije Erasmus +. 

Trenutno ni komentarjev...

Komentirajte

34190

Omejitev znakov 740

O portalu mlad.si             

Portal je namenjen vsem mladim v Republiki Sloveniji ter vsem tistim, ki se z mladimi ukvarjate. Na portalu najdete vse potrebne informacije o mladih in za mlade, vključno  z vsemi priložnostmi, ki se mladim ponujajo izven procesa izobraževanja in prvih delovnih izkušenj. Portal vsebinsko povezujejo tri glavne vstopne točke oz rubrike, ki smiselno tvorijo življenski ciklus mladih, njiove potrebe in želje po aktivnem preživljanju prostega časa in soočanju z izzivi v obdobju med 15. in 29. letom.
Kontakt:
Urad RS za mladino
Masarykova 16, 1000 Ljubljana
T: (01) 478 46 76, E: gp-ursm.mizs(at)gov.si
Urad RS za mladino