Kaj se dogaja?

Objave uredništva portala mlad.si

V skupini: Lokalno
Všečno: (0)
Datum objave: 05 Sep. 2018

"Združimo se! Zadružništvo in mladi"

Pekarna Magdalenske mreže Maribor ob zaključku projekta Združimo se! pripravlja mednarodno konferenco "Združimo se! Zadružništvo in mladi", ki se bo odvila med 6. in 7. septembrom 2018 v Salonu uporabnih umetnosti v Mariboru.

Namen konference je med mladimi in mednarodnimi strokovnjaki odpreti debato o zadružništvu, kot trajnostni obliki zaposlovanja mladih, ki mladim nudi delovna mesta z večjo socialno varnostjo in spodbuja vrednote, kot sta solidarnost in demokracija na delovnem mestu.

Konferenca je namenjena tudi seznanitvi z zaključki projekta Združimo se! v okviru katerega se je v letih 2016 in 2018 približno 170 mladih skozi teoretične in praktične vsebine seznanjalo z delavskimi pravicami, participatorno ekonomijo in zadružništvom.

Več

Trenutno ni komentarjev...

Komentirajte

15601

Omejitev znakov 740

O portalu mlad.si             

Portal je namenjen vsem mladim v Republiki Sloveniji ter vsem tistim, ki se z mladimi ukvarjate. Na portalu najdete vse potrebne informacije o mladih in za mlade, vključno  z vsemi priložnostmi, ki se mladim ponujajo izven procesa izobraževanja in prvih delovnih izkušenj. Portal vsebinsko povezujejo tri glavne vstopne točke oz rubrike, ki smiselno tvorijo življenski ciklus mladih, njiove potrebe in želje po aktivnem preživljanju prostega časa in soočanju z izzivi v obdobju med 15. in 29. letom.
Kontakt:
Urad RS za mladino
Masarykova 16, 1000 Ljubljana
T: (01) 478 46 76, E: gp-ursm.mizs(at)gov.si
Urad RS za mladino