Kaj se dogaja?

Objave uredništva portala mlad.si

V skupini: Lokalno
Všečno: (0)
Datum objave: 07 Apr. 2022

Zelena prihodnost Zasavja

Se sprašujete, kakšna bo prihodnost Zasavja čez 10 let? In o tem, kako naj postavimo temelje prihodnjega razvoja, da bodo mladi iz vaše regije lahko v celoti izkoristili vse svoje ustvarjalne potenciale znotraj regije namesto v tujini, Ljubljani, Mariboru? Kako zagotoviti, da bo preobrazba regije pravična?

Seveda se bo to težko dosegli brez mladih, brez vaših odgovorov in brez vaših razmislekov pa tudi prebliskov, ki jih imajo lahko samo mladi.

Zato se pridružite

12. 4. 2022, ob 10.00 uri, v Katapult, Trbovlje

na delavnico/pogovor, na katerem se bo pogovarjalo o tem, kako vidite prihodnost razvoja regije. Ob tem bi vam na kratko predstavili ukrepe/usmeritve, ki jih kot ključne vidijo nosilna ministrstva in drugi deležniki v regiji, ki so vpeti v pripravo Območnega načrta za pravični prehod Zasavja.

Zanimajo jih vaša razmišljanja o razvojni prihodnosti, zato si obetamo tvorno razpravo v kateri želijo ugotoviti, kje so stične točke in kako lahko prilagodimo vsebino ukrepov, da se bo bolj skladala z vašimi potrebami in željami.

Na delavnici vas bo pozdravil tudi g. Jure Knez, ustanovitelj podjetja, ki svojo vizijo živi in udejanja v regiji.


Svojo
udeležbo potrdite do 09. 04. 2022 na prijave.svrk@gov.si 

 

Trenutno ni komentarjev...

Komentirajte

86810

Omejitev znakov 740

O portalu mlad.si             

Portal je namenjen vsem mladim v Republiki Sloveniji ter vsem tistim, ki se z mladimi ukvarjate. Na portalu najdete vse potrebne informacije o mladih in za mlade, vključno  z vsemi priložnostmi, ki se mladim ponujajo izven procesa izobraževanja in prvih delovnih izkušenj. Portal vsebinsko povezujejo tri glavne vstopne točke oz rubrike, ki smiselno tvorijo življenski ciklus mladih, njiove potrebe in želje po aktivnem preživljanju prostega časa in soočanju z izzivi v obdobju med 15. in 29. letom.
Kontakt:
Urad RS za mladino
Masarykova 16, 1000 Ljubljana
T: (01) 478 46 76, E: gp-ursm.mizs(at)gov.si
Urad RS za mladino