Kaj se dogaja?

Objave uredništva portala mlad.si

V skupini: Nacionalno
Všečno: (0)
Datum objave: 18 Feb. 2019

Zimske počitnice so tu!

Za okoli 81.100 osnovnošolcev in 33.950 dijakov jugovzhodne Slovenije (razen občine Kočevje), Koroške, Podravske, Pomurske, Savinjske in spodnje Posavske regije, se danes začenjajo težko pričakovane počitnice.

Pred njimi je teden dni zimskega veselja, v katerem jih čaka vrsta dejavnosti in programov. Ob ugodnih vremenskih pogojih si bodo lahko dali duška tudi v športnih aktivnostih in zabavi na snegu, kot se za zimske počitnice spodobi.

V tednu od 25.2. do 1.3.2019 pa nastopijo počitnice za območja Gorenjske, Goriške, Notranjsko-Kraške, Obalno-Kraške, Osrednjeslovenske in Zasavske regije ter občine Kočevje.

Otroci se, med drugim, lahko udeležijo številnih dejavnosti, ki jih organizirajo mladinski centri širom Slovenije. Na našem zemljevidu izberite svojo regijo in preglejte ponudbo v vaši bližini. 

Želimo vam obilo zabave, radovednosti in zimskih užitkov!

Vir: uredništvo mlad.si

Trenutno ni komentarjev...

Komentirajte

79549

Omejitev znakov 740

O portalu mlad.si             

Portal je namenjen vsem mladim v Republiki Sloveniji ter vsem tistim, ki se z mladimi ukvarjate. Na portalu najdete vse potrebne informacije o mladih in za mlade, vključno  z vsemi priložnostmi, ki se mladim ponujajo izven procesa izobraževanja in prvih delovnih izkušenj. Portal vsebinsko povezujejo tri glavne vstopne točke oz rubrike, ki smiselno tvorijo življenski ciklus mladih, njiove potrebe in želje po aktivnem preživljanju prostega časa in soočanju z izzivi v obdobju med 15. in 29. letom.
Kontakt:
Urad RS za mladino
Masarykova 16, 1000 Ljubljana
T: (01) 478 46 76, E: gp-ursm.mizs(at)gov.si
Urad RS za mladino