Kaj se dogaja?

Objave uredništva portala mlad.si

V skupini: Lokalno
Všečno: (0)
Datum objave: 14 Feb. 2020

Zimske počitnice v Dnevnem centru Skupaj v skupnosti

Zimske počitnice so pred vrati in ne veš kako bi jih preživel/a? Dnevni center Skupaj v skupnosti te vabi, da se jim pridružiš, zagotovo ti ne bo dolgčas! 

V tednu od 17.2. do 21.2.2020 bodo v Dnevnem centru Skupaj v skupnosti v ljubljanskih Dravljah potekale počitniške delavnice med 9.00 in 14.00. Delavnice so za vse udeležence brezplačne.

Dogajanje bo pestro – potekale bodo športne, kulturne in ustvarjalne aktivnosti, ki bodo vključevale ogromno zabave. In ker se bliža pust, se boste lotili tudi izdelovanja pustnih mask in peke slastnih mišk. Poleg aktivnosti, ki jih pripravljajo, pa lahko druženje izkoristiš tudi za tkanje novih prijateljskih vezi.

Ker je število udeležencev omejeno je potrebna predhodna prijava. Prijaviš se lahko po elektronski pošti dnevni.center@skupajvskupnosti ali po telefonu 051 300 380.

Vir in foto: Zavod MISSS

Trenutno ni komentarjev...

Komentirajte

10619

Omejitev znakov 740

O portalu mlad.si             

Portal je namenjen vsem mladim v Republiki Sloveniji ter vsem tistim, ki se z mladimi ukvarjate. Na portalu najdete vse potrebne informacije o mladih in za mlade, vključno  z vsemi priložnostmi, ki se mladim ponujajo izven procesa izobraževanja in prvih delovnih izkušenj. Portal vsebinsko povezujejo tri glavne vstopne točke oz rubrike, ki smiselno tvorijo življenski ciklus mladih, njiove potrebe in želje po aktivnem preživljanju prostega časa in soočanju z izzivi v obdobju med 15. in 29. letom.
Kontakt:
Urad RS za mladino
Masarykova 16, 1000 Ljubljana
T: (01) 478 46 76, E: gp-ursm.mizs(at)gov.si
Urad RS za mladino