Kaj se dogaja?

Objave uredništva portala mlad.si

V skupini: Lokalno
Všečno: (0)
Datum objave: 06 Jan. 2021

Zimsko CMKarjenje v januarju

Spletišče pod okriljem Centra mladih Koper bo tudi v januarjo daljšalo kreativne dneve. Skozi mesec se bodo preko spletnih platform Zooma in Facebooka odvijale delavnice ter ostale vsebine, ki bodo mladim in manj mladim omogočale kreativno udejstvovanje in pristni, čeprav virtualni človeški stik.

Vsak ponedeljek ob 19h bodo na Zoomu potekale gibalne delavnice po Feldenkrais metodi, ki se osredotoča na tiste dele telesa, za katere niti ne vemo, da jih imamo.

Prvi torek in zadnji dve sredi v mesecu se bo ob 19h preko spleta kuhalo z Markom Šinkovcem in Enisom Beganovičem, ki sta pripravila recepte iz študentom in dijakom dostopnih sestavin.

V petek, 15. 1. 2021, se bo na spletni platformi Facebook v živo oglasil Marko Žerjal, ki bo mladim delil komično-praktične nasvete preko odgovorov na njihova vprašanja.

Da ne bo zadeva preveč lokalna, pa se bo v petek, 22. 1. ob 19h, v živo zgodilo spletno potovanje v Peru, Bolivijo ter Argentino.

Več informacij o prijavi na delavnice in ostalih dogodkih preberite tukaj

Vir: Center mladih Koper

Trenutno ni komentarjev...

Komentirajte

69415

Omejitev znakov 740

O portalu mlad.si             

Portal je namenjen vsem mladim v Republiki Sloveniji ter vsem tistim, ki se z mladimi ukvarjate. Na portalu najdete vse potrebne informacije o mladih in za mlade, vključno  z vsemi priložnostmi, ki se mladim ponujajo izven procesa izobraževanja in prvih delovnih izkušenj. Portal vsebinsko povezujejo tri glavne vstopne točke oz rubrike, ki smiselno tvorijo življenski ciklus mladih, njiove potrebe in želje po aktivnem preživljanju prostega časa in soočanju z izzivi v obdobju med 15. in 29. letom.
Kontakt:
Urad RS za mladino
Masarykova 16, 1000 Ljubljana
T: (01) 478 46 76, E: gp-ursm.mizs(at)gov.si
Urad RS za mladino