Kaj se dogaja?

Objave uredništva portala mlad.si

V skupini: Nacionalno
Všečno: (0)
Datum objave: 22 Aug. 2019

Zmigaj se!

Uspeh … kaj pa tebi pravzaprav predstavlja ta beseda? Verjetno nekaj drugega kot meni. In prav je tako, saj smo si različni.

Vsak od nas ima znanja in veščine, ki jih nekdo drug nima. Vsak od nas, je kot kos sestavljanke, brez katerega bi bila družba dolgočasna. Vsak od nas bogati sliko in jo dela popolno! Brez nič ni nič! In če si večino časa v skrbeh ter slabe volje, je čas, da nekaj ukreneš! Čas je, da zapustiš udoben kavč in se zmigaš. Čas je, da zaživiš življenje v polnosti. In veš kaj? Ko boš se boš počutil/-a koristno, boš občutil/-a nekaj v sebi, kar ti bo dalo zagon za naprej. Zagon, da greš novim izzivom naproti.

Si za akcijo?

Socialna akademija te vabi, da rešiš izziv ali pa si prebereš zanimive bloge, kot sta npr. Hej, nisi sam in Znaš premagati strahove?. Poleg tega jih lahko spremljaš na njihovem Instagramu in FB strani @kljucne.stvari!

Vir in foto: Socialna akademija

Trenutno ni komentarjev...

Komentirajte

48891

Omejitev znakov 740

O portalu mlad.si             

Portal je namenjen vsem mladim v Republiki Sloveniji ter vsem tistim, ki se z mladimi ukvarjate. Na portalu najdete vse potrebne informacije o mladih in za mlade, vključno  z vsemi priložnostmi, ki se mladim ponujajo izven procesa izobraževanja in prvih delovnih izkušenj. Portal vsebinsko povezujejo tri glavne vstopne točke oz rubrike, ki smiselno tvorijo življenski ciklus mladih, njiove potrebe in želje po aktivnem preživljanju prostega časa in soočanju z izzivi v obdobju med 15. in 29. letom.
Kontakt:
Urad RS za mladino
Masarykova 16, 1000 Ljubljana
T: (01) 478 46 76, E: gp-ursm.mizs(at)gov.si
Urad RS za mladino