Kaj se dogaja?

Objave uredništva portala mlad.si

V skupini: Lokalno
Všečno: (0)
Datum objave: 02 Nov. 2018

Žoga za vse

Mladinski center Dravinjske doline sodeluje v mednarodni družbeno odgovorni kampanji »Žoga za vse«, s katero države vsega sveta ozaveščajo mlade o slepoti in slabovidnosti ter spodbujajo k večjemu vključevanju te ranljive skupine v družbo.

V sklopu projekta so bile v Grčiji izdelane posebne "zvočne" nogometne žoge, prilagojene slepim in slabovidnim. Prejele jih bodo organizacije, namenjene slepi in slabovidni mladini po celem svetu in s tem mladim omogočile igranje nogometa. Za to, da so žoge tudi pri nas prišle v prave roke, je poskrbel Mladinski center Dravinjske doline, ki je žoge razdelil različnim organizacijam za slepe in slabovidne.

Vir: Mladinski center Dravinjske mladine

Kampanjo financira Evropska unija v sklopu programa Erasmus+.

Trenutno ni komentarjev...

Komentirajte

25362

Omejitev znakov 740

O portalu mlad.si             

Portal je namenjen vsem mladim v Republiki Sloveniji ter vsem tistim, ki se z mladimi ukvarjate. Na portalu najdete vse potrebne informacije o mladih in za mlade, vključno  z vsemi priložnostmi, ki se mladim ponujajo izven procesa izobraževanja in prvih delovnih izkušenj. Portal vsebinsko povezujejo tri glavne vstopne točke oz rubrike, ki smiselno tvorijo življenski ciklus mladih, njiove potrebe in želje po aktivnem preživljanju prostega časa in soočanju z izzivi v obdobju med 15. in 29. letom.
Kontakt:
Urad RS za mladino
Masarykova 16, 1000 Ljubljana
T: (01) 478 46 76, E: gp-ursm.mizs(at)gov.si
Urad RS za mladino